Disney Magia Dulciurilor
Colecția "Minunile naturii"
Ferma animalelor
Colecția "Războaiele napoleoniene. Cavaleria"
Colecția "Războaiele napoleoniene"
Colecția "Maşinile de război ale lumii"
Colecția "Tancuri Rusești"
Mănusa de bucătărie
FRAM URSUL POLAR
Enciclopedia 3D
Cărţi de poveşti 3D
Raffaello - Clipe de răsfăţ
Descoperă cu Disney
Sweet Christmas
Găteşte cu Horia Vîrlan
Mădălina Manole - Dulce de tot
Spectacolul Naturii: În inima sălbăticiei
Măi bădiţă, măi Gheorghiţă
Dinozaurii seria 2
Madagascar
Dinozaurii seria 1
Animăluţele ICE AGE
Proiecte » Colecţii de jucării

Animăluţele ICE AGE

O uimitoare colecţie de 12 reviste educaţionale însoţite de jucării cu îndrăgitele personaje Ice Age. Revistele conţin poveşti, enigme şi curiozităţi despre viaţa animalelor din diverse locuri din lume.

Mai mult

Colecția "Minunile naturii"

Începând cu 12 mai, Content Media lansează împreună cu ziarul Libertatea o colecție de specimene autentice, pentru oricine este interesat de lumea naturii! Fiecare editie contine o revistă si un glob de plastic cu o fosilă, un mineral sau o insecta.

Mai mult

Madagascar

O colecţie ce încurajează copii să descopere mai multe despre natură, locuri noi, animale şi oameni. În fiecare număr gaşca din Madagascar călătoreşte într-un loc uimitor şi studiază animalele sălbatice şi oamenii care trăiesc acolo.

Mai mult

Colecția "Războaiele napoleoniene. Cavaleria"

Începând cu 12 mai, Content Media lansează împreună cu ziarul Libertatea colecția "Războaiele napoleonioene. Cavaleria". În fiecare dintre cele 4 ediții posibilitatea unică de a completa o colecție irepetabilă de soldăței de plumb în miniatură.

Mai mult

Dinozaurii seria 1

Gazeta Sporturilor a lansat în premieră o serie unică de dinozauri “Cele mai fascinante creaturi ale preistoriei”. Copii au putut să-şi facă propria enciclopedie din revistele cu dinozauri şi s-au putut juca cu cardurile primite cadou la fiecare numă

Mai mult

10 martie 2015 - Colectia "Al Doilea Război Mondial. Soldați din Armata Roșie"

Începând cu 10 martie 2015 Content Media lansează împreună cu ziarul Libertatea "Ediție aniversară: Al Doilea Război Mondial. Soldați din Armata Roșie". Cu fiecare ediție aveti posibilitatea de a completa o colecție irepetabilă de soldăței de plumb.

Mai mult

Ferma animalelor

Luni, 23 februarie, împreună cu Gazeta Sporturilor lansăm „Ferma animalelor”. În fiecare număr primești o figurină cu un animăluț, informații educative despre acesta și elemente dintr-un puzzle care te vor ajuta să-ți construi construiești o fermă 3D

Mai mult

Dinozaurii seria 2

O nouă serie de dinozauri cu noi specii mai fascinante şi mai interesante. Pentru că prima serie a încântat atât pe cei mari cât şi pe cei mici, Gazeta Sporturilor a continuat seria cu alte specii de dinozauri dispăruţi acum câteva sute de mii de ani

Mai mult

Colecția "Tancuri Rusești"

Începând cu 9 septembrie Content Media lansează împreună cu ziarul Libertatea colecția de "Tancuri Rusești" formată din 5 apariții pe piață. Fiecare apariție va include o revistă și o machetă de tanc.

Mai mult

Colecția "Războaiele napoleoniene"

Începând cu 3 februarie, Content Media lansează împreună cu ziarul Libertatea colecția "Războaiele napoleonioene".Cu fiecare dintre cele 10 ediții vi se oferă posibilitatea unică de a completa o colecție irepetabilă de soldăței de plumb în miniatură.

Mai mult
   1   2   »

Disney Magia Dulciurilor
Mănusa de bucătărie FRAM URSUL POLAR Enciclopedia 3D
Atlas zoologic 3D Cărţi de poveşti 3D Raffaello - Clipe de răsfăţ Descoperă cu Disney AC/DC - Rock Legends Collection
Sweet Christmas Găteşte cu Horia Vîrlan Mădălina Manole - Dulce de tot
Spectacolul Naturii: În inima sălbăticiei